Alone in the Dark: Near Death Investigation

Vi har den første traileren fra det femte Alone in the Dark-spillet, som lanseres for PC og Xbox 360 til høsten.

Den klassiske grøsserserien Alone in the Dark er i ferd med å gjenoppstå med et femte tilskudd. Alone in the Dark: Near Death Investigation for Xbox 360 og PC tar alt det som gjorde Alone in the Dark-spillene til klassikere og sparker det hodestups inn i neste konsollgenerasjon.

Atari lover en actionfylt opplevelse med et svært detaljert spillmiljø (satt til dagens New York) hvor du kan gå hvor du vil. Spillet kommer med realistisk fysikk og fullstendig interaktive omgivelser. Gameplayet skal være både unikt og overraskende, og Atari hevder at det vil sette standarden for grøssersjangerens fremtid.

Spillets vil være episodebasert, inspirert av dramaserier på TV. Hver episode vil, i likhet med TV-serier, starte med en kort oppsummering av hva som skjedde i forrige episode. Når spilleren ønsker å forlate spillet, blir han presentert med en fristende sniktitt fra neste episode, slik at han kanskje velger å spille litt til likevel. Hver episode vil vare mellom 30 og 40 minutter.

Traileren som vi har fått tilgang på i dag viser scener fra spillets gameplay, sammen med et stemningsskapende lydspor og en halv-hviskende kommentator.

Alone in the Dark: Near Death Investigation slippes for Xbox 360 og PC i løpet av høsten.

Siste fra forsiden