Alone in the Dark til PS3

Atari har kunngjort at de planlegger skremme vettet av enda flere spillere.

Alone in the Dark sin gjenoppstandelse for moderne spillplattformer startet sin tilværelse som en Xbox 360-eksklusiv tittel, men på samme måte som Ataris andre forhenværende 360-eksklusive spill, Test Drive Unlimited, har det gradvis fått kunngjøringer om nye versjoner. Først kom beskjeden om at også PC-eiere kan se frem til dette grøsserspillet, og i løpet av forrige uke fikk vi e-post om at spillet også kommer til PS3.

Pressemeldingen forteller at teamet hos Eden Games koser seg med å bringe Alone in the Dark til live på den kraftige PS3-maskinvaren, og at denne overgangen til en ny konsollgenerasjon er en veldig spennende tid for dem, da de begynner å se alle de nye mulighetene de nye konsollene gir dem til å realisere ideene deres på måter som hittil ikke har vært mulig.

Atari lover en actionfylt opplevelse med et svært detaljert spillmiljø (satt til dagens New York) hvor du kan gå hvor du vil. Spillet kommer med realistisk fysikk og fullstendig interaktive omgivelser. Gameplayet skal være både unikt og overraskende, og Atari hevder at det vil sette standarden for grøssersjangerens fremtid.

Spillets struktur vil være episodebasert, inspirert av dramaserier på TV. Hver episode vil, i likhet med TV-serier, starte med en kort oppsummering av hva som skjedde i forrige episode. Når spilleren ønsker å forlate spillet, blir han presentert med en fristende sniktitt fra neste episode, slik at han kanskje velger å spille litt til likevel. Hver episode vil vare mellom 30 og 40 minutter.

PS3-versjonen skal i følge pressemeldingen lanseres samtidig med PC og Xbox 360-versjonene, noe som kan bety at disse er utsatt fra "høsten" til senere i år eller 2007. Den nye pressemeldingen inneholder ingen informasjon om utgivelsesdatoen til spillet.

Siste fra forsiden