Alt tyder på at Beyond: Two Souls kommer til PlayStation 4

Lekket trofe-liste og fjernede butikkoppføringer peker i den retningen.

Beyond: Two Souls kan få nytt liv på PlayStation 4.
Sony Computer Entertainment

Det interaktive dramaet Beyond: Two Souls kan være det neste spillet fra forrige konsollgenerasjon som får nytt liv på PlayStation 4. Allerede i april begynte ryktene, etter at en programmerer på prosjektet viste bilder av et kontrolleroppsett for spillet tilpasset PlayStation 4-kontrolleren i sin portefølje. I sommer listet to tyske forhandlere også opp spillet på sine nettbutikker.

Digi-Dafoe kan få en oppgradering.

Nyeste bidrag til ryktemølla er en liste over trofeene som angivelig er i PlayStation 4-utgaven av spillet. Trofeene er helt identiske med de man kunne tjene i PlayStation 3-utgaven.

Ny generasjon, nytt liv

Om Beyond: Two Souls skulle finne veien til PlayStation 4 vil ikke det være overraskende. I sommer lanserte Sony en oppusset utgave av The Last of Us som også knapt er ett år gammel, og da PlayStation 4 første ble sluppet i fjor høst fikk spillerne kose seg med Flower og flOw.

Beyond: Two Souls ville takle store tema.

Tradisjonene om hyppige nylanseringer er likevel noe som tok skikkelig av allerede forrige konsollgenersajon, med HD-versjoner av spill som ICO, Shadow of the Colossus og Metal Gear Solid-serien. At den nå fortsetter inn i neste er bare naturlig, så lenge nyversjonene selger like godt som de pleier.

Beyond: Two Souls ble først lansert i fjor høst til PlayStation 3. Her følger vi Jodie Holmes gjennom flere epoker i livet, og får vite mye om hennes liv og overnaturlige krefter.

Det er den franske utvikleren Quantic Dream – med regissør David Cage i spissen – som står bak spillet, et utviklingsstudio som lenge har fokusert på å finne måter å bruke filmens formspråk i tandem med videospill. Når da Beyond: Two Souls har Ellen Page i hovedrollen som Jodie Holmes, og Willem Dafoe i en stor birolle, understreker dette poenget.

Vi synes spillet sto seg godt allerede på PlayStation 3.
Les vår anmeldelse av Beyond: Two Souls »

Siste fra forsiden