Demo: Disciples III: Renaissance

Alver og demoner

Dyster fantasistrategi i samme gate som Heroes of Might and Magic.

Disciples III: Renaissance ble nylig sluppet i Europa, og nå har utgiver Kalypso Media lagt opp en demo på nettet. Demoen inneholder et opplæringskart og et kampanjekart for hver av spillets tre raser.

Regner med at denne fyren er sterk.

Disse tre rasene er mennesker, alver og demoner. De har stadig vært i tottene på hverandre i tidligere Disciples-spill, og hovedgrunnen til dette er den konstante konflikten mellom gudene deres. I Disciples III bryter det selvsagt ut en ny storkrig, hvor alle tre sidene har mål de er villige til å gå over hauger av lik for å oppnå.

Spillet har mange fellestrekk med Heroes of Might and Magic-serien. Som i de spillene lager du deg en helt og samler en hær for å erobre nye landområder. Over tid utvikler helten seg og finner bedre utstyr som øker kampferdighetene hans. Også soldatene og monstrene i hæren hans blir sterkere, og kan med tid og erfaring avansere til større og tøffere former.

De tre sidene har helt unike enheter og spesialiteter. Demoner er for eksempel veldig motstandsdyktige mot alle former for ild, mens menneskene benytter seg av religiøse fanatikere og helbredende magi for å få overtaket på motstanderne.

Fullversjonen av Disciples III: Renaissance byr på 19 kampanjekart. Selv om demoen bare inneholder fire kart er den likevel på nesten 4 GB, så den er forbeholdt de med anstendig internettoppkobling .

Du kan laste den ned fra følgende sider:

Siste fra forsiden