Amazon med egen Live-butikk

Microsoft og Amazon samarbeider om nettbutikk.

Forrige onsdag lanserte Amazon sin egen Xbox Live Store, og har nå begynt å selge MS-poeng, Live-abonnement og spill. Xbox Live tilbyr, for de som ikke kjenner til tjenesten fra før, både originale Xbox-spill og såkalte Arcade games (XBLA), i tillegg til videoer og demoer.

Umiddelbart virker det ikke som om det er noen økonomiske fordeler ved å handle hos Amazon istedenfor på egen konsoll, men er du fast kunde kan du benytte deg av Amazons tilbud sammen med spillkjøpet for å oppnå en bedre pris. Amazon tilbyr også flere måter å betale på, noe som gir foreldre mer kontroll siden de selv kan stå for handlingen, mens poden laster ned på konsollen. Du slipper også å forholde deg til MS-poeng.

Et eksempel på et XBLA spill

Christina DeRosa, sjefen for Microsofts Xbox Live Business, sier at kjernen i dette samarbeidet er å gjøre digital distribusjon mer vanlig og siden Amazon er noe "alle" stoler på, så er det derfor perfekt som en butikkfront for Xbox Live.

Du kan prøve selv her. Du betaler for spillet og får så en epost som inneholder nedlastingskoden din. Den bruker du ved å velge "Redeem Code" under "Marketplace" når du trykker på guide-knappen.

(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden