Animal Crossing i desember

Trivelig byliv

Animal Crossing og den nye Wii Speak-funksjonen får Europa-lansering mot slutten av året.

Animal Crossing-spillene er ikkevoldelige livssimulatorer hvor du ikke skal gjøre stort mer en å leve et rolig og trivelig liv på landsbygda. Det enkle konseptet er blitt svært populært hos mange spillere, og også våre anmeldere har latt segsjarmere.

En naiv landsbygutt ankommer storbyen.

Nå har Wii-utgaven av Animal Crossing endelig fått europeisk slippdato. Fra 5. desember får vi europeere leve det gode livet både på landsbygda og i storbyen.

Animal Crossing: Let's Go to the City lar deg nemlig ta en pause fra landlig idyll og ta en tur innom byen. Her finner du nye ting å sysle med, som et digert kjøpesenter med masse godsaker, eller du kan stikke innom teateret og se en forestilling.

Hvis du har knyttet Wii-en din til nettet kan du også besøke hjemmene til andre spillere, eller invitere dem til å stikke innom ditt eget lille landsbyparadis. Alternativt kan dere brevveksle med hverandre.

Den største nyheten i Let's Go to the City er likevel at den lanseres sammen med den nye Wii Speak-funksjonen, og er dermed det første Wii-spillet som benytter seg av denne.

Wii Speak er en ny kanal som lar deg snakke med andre Wii-eiere over nettet. Som med alle andre nettfunksjoner til Wii kreves det at dere kjenner hverandres koder før dere kan snakke sammen, så ikke forvent møter med mystiske fremmede.

Mikrofonene kan kobles opp direkte på Wii-en, og lar hele stua delta i samtalen. I tillegg til å snakke kan du også sende bilder og tekstmeldinger gjennom tjenesten. Wii Speak er forøvrig gratis å bruke.

Siste fra forsiden