Animesjørøvere til Europa

Atari har kunngjort at de vil distribuere One Piece: Grand Adventure i Europa. Her får vi en japansk tolkning av sjørøvertiden.

I One Piece: Grand Adventure spiller du en person som har fått det klingende navnet Monkey D. Luffy. Han er på jakt etter One Piece, den legendariske skatten til Piratkongen Gold Roger, og for å få klørne i godsakene må han rekruttere et fryktløst mannskap og kjempe mot andre sjørøvere på de syv hav.

Mannskapet kan oppgraderes underveis, og Monkey kan også velge noen av dem som trofaste kompanjonger, som blir med ham som "støttefigurer" som kan hjelpe i kamp mot fiender fra One Piece-verdenen. I løpet av eventyret hans får Monkey også mulighet til å delta i en mengde minispill (inkludert sport, skyting og slåssing) og løse massevis av sideoppdrag.

I tillegg til det nye systemet for støttefigurer får vi også et nytt "accel-heat"-system, som lar spillere utføre spektakulære spesialangrep tatt rett fra animeserien spillet er basert på. Namco Bandai står for selve utgivelsen, mens Atari vil distribuere spillet i Europa. Lanseringen vil finne sted til jul.

Siste fra forsiden