Anno 1701 til DS

I Anno 1701 får du muligheten til å bygge opp ditt eget samfunn. Nå kommer dette kritikerroste spillet til DS.

DS ser ut til å bli førstevalget for de som ønsker en bærbar konsoll å spille strategispill på. Med titler som The Settlers, Warlords, Jagged Alliance 2 og Panzer Tactics på vei (og Advance Wars DS og Age of Empires allerede på markedet) har strategientusiaster mye å glede seg til, og nå har de nettopp fått én ting til, nemlig en DS-versjon av byggespillet Anno 1701.

DS-versjonen utvikles av Keen Games, og som den svært godt mottatte PC-versjonen er fokuset på å bygge opp ditt eget samfunn på en nyoppdaget øygruppe, full av muligheter og farer. For å skape et velfungerende samfunn må du sørge for å skaffe nok ressurser, holde økonomien i orden og passe på at innbyggerne dine er trygge.

Anno 1701 kommer med mulighet for "endeløst spill" mot smarte datamotstandere, samt flerspiller for opp til fire spillere. Dessuten loves vi flere unike funksjoner, men disse har vi ikke fått informasjon om enda. Spillet skal gis ut av Buena Vista Games, og lanseringen skal etter planen finne sted i løpet av årets andre kvartal.

Siste fra forsiden