Anders Rasmussen til Apeks

Apeks forsterker FIFA-laget

Signerer regjerende seriemester Anders Rasmussen.

Anders Rasmussen (til venstre) løfter trofeet over hodet, mens lagkamerat Håvard Paulsrud holder oppe sjekken.
Sindre Stien/Eserien

Det var i romjulen at Apeks kunne bekrefte at de har signert den tidligere Norgesmesteren og regjerende Eserien-mesteren Anders Rasmussen fra Jerv. Kontrakten løper ut 2020.

– Etter å ha vunnet Eserien i høst føles det riktig å gå til en e-sportklubb nå. Har tro på at jeg kan nå mitt potensiale her, samtidig som jeg ser frem til å være kollega med landslagsspiller Andreas Bakken i hverdagen, sa Anders Rasmussen i Apeks-annonseringen.

Apeks har hatt stor suksess i Counter Strike med tre strake seriegull. I Eserien har det gått litt dårligere, men med signeringen av Anders Rasmussen har de sikret seg en som har vist seg som en mester. Sportslig administrativ leder Kenneth Johansen spår fremgang for Apeks på FIFA-fronten.

– Dette er en stor signering for oss. FIFA har vært et satsingsområde hos oss som har hatt mye positivt med seg, men Eserien har vært skuffende for oss to sesonger. Nå er det vår tur - og vi forsterker laget med å hente inn en av landets absolutt beste spillere i Rasmussen, sier Johansen i Apeks sin annonsering.

Jerv: – Vi er en utviklingsklubb både på fotballbanen og på den digitale fotballbanen

Jerv skriver i sin annonsering at de ser på seg selv som en utviklingsklubb både på den virkelige fotballbanen, men også den virtuelle. Sørlendingene skryter av Apeks for å ha opptrådt på en ryddig og profesjonell i denne overgangen.

De skriver også at dem er svært stolte over å få levere en proffspiller til det neste nivået.

Anders Rasmussen ser tilbake på Jerv-tiden med et smil.

– Jeg er veldig fornøyd med tiden min i Jerv, og det vi oppnådde som en nystartet klubb innen e-sport som ble kronet med seriemesterskap i Eserien. Ønsker å takke min veldig talentfulle lagkamerat, Håvard Paulsrud, en meget bra FIFA-spiller, sa han til fkjerv.no.


Siste fra forsiden