Apex Legends Global Series

Apex Legends lanserer egen liga

Varsler 12 turneringer og over 27 millioner kroner i premiepenger.

Siden lanseringen av Apex Legends i februar, har EA og Respawn stadig trappet opp spillets satsing på e-sport. Etter flere tilsynelatende vellykkede turneringer er partene nå klare for å ta steget helt ut, med det de kaller Apex Legends Global Series.

Første ledd i Apex Legends Global Series inkluderer en blanding av online- og LAN-turneringer.
EA

Global Series består av en rekke offisielle turneringer, som skal spilles i løpet av 2020. Ligaen kombinerer online-kvalifiseringer med større LAN-arrangementer, der hvem som helst (gitt at de spiller på PC) får sjansen til å kvalifisere seg for de mest prestisjetunge turneringene.

Norge er blant 60 land som er invitert til å delta når Global Series starter allerede like over nyttår. Den første online-turneringen går av stabelen 25. januar og er åpen for alle som registrerer seg. Dernest følger såkalte Premier- og Challenger-turneringer, hvor spillere kjemper om Global Series-poeng og en plass i de prestisjetunge Major-turneringene.

De beste lagene fra hver region går videre til Major-nivået. Den første av disse store turneringene avholdes i midten av mars og skilter med 4,5 millioner kroner i potten.

Totalt lover EA fire Major-turneringer i løpet av 2020. De tre første skal ha med hele 100 lag, mens den siste – Global Series Championship – kun er åpen for de 60 lagene som har prestert best og sanket flest Global Series-poeng gjennom året.

Du kan lese mer om Apex Legends Global Series, inkludert informasjon om regler og format, på EAs nettsider. Her kan du også registrere deg hvis du har planer om å delta.

Det ryktes om battle royale for Call of Duty: Modern Warfare.
Skal visstnok ha 200 spillere i hver kamp »

Siste fra forsiden