Apex Legends

Apex Legends-lekkasje kunne ha avslørt spillet for et år siden

Alle trodde det bare var en bløff.

EA

Apex Legends er blant de største spillene som finnes om dagen, med millioner av spillere og godt over hundre tusen seere på Twitch hver dag. At Respawn ikke engang informerte om spillet før februar-lanseringen gjør suksessen enda mer imponerende, men ting kunne ha blitt veldig annerledes.

Lekkasjen som ingen trodde på

Dette bildet ble lagt ut på Reddit for snart et år siden.
hiticonic/Reddit

20. mars 2018, nesten et helt år før Apex kom ut, la «hiticonic» ut et bilde av et kart på Reddit-kanalen til Titanfall – et annet av Respawns skytespill. Brukeren sa ikke hvor bildet kom fra, men mente kartet skulle brukes i et battle royale-spill basert på Titanfall.

Som du kan se på bildene til høyre var «hiticonic» helt klart inne på noe, og ved siden av at kartet er rotert 90 grader er den største forskjellen mellom det lekkede kartet og dagens Apex-kart kun noen navnebytter.

Her er det offisielle Apex Legends-kartet.
EA

For 11 måneder siden fikk bildet imidlertid lite oppmerksomhet, og de få som tok en kikk stilte seg svært tvilende til at det kunne være ekte. Det var utvikleren veldig glad for, og i en annen Reddit-tråd forteller Respawns Jay Frechette at han husker episoden godt.

– Haha. Jeg husker dette! Det var en lettelse å se at folk ignorerte det, og jeg tenkte «Vel, han kan si at han hadde rett om et års tid».

For noen virker alt imidlertid litt for godt til å være sant. Flere brukere har uttrykt mistanke om at det hele kan ha vært et stunt fra utvikleren, for å sette i gang rykter om det kommende spillet. Hverken «hiticonic» eller Respawn har kommentert disse påstandene.

Fortnite har introdusert Apex Legends-lignende «ping»-system.
Skytespillets åttende sesong er lansert, med sjørøvere og nye kartendringer »

Siste fra forsiden