Aqua Panic på Playstation Network

Aqua Panic på Playstation Network

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Vannpuslespillet Aqua Panic kommer på Playstation Network 8. april. Spillet utvikles og utgis av franske Eko Software, og finnes til DS og Wii fra før av. PSP-utgaven har lenge vært tilgjengelig i Nord-Amerika og Australia, og denne uken lanseres den også i Europa.

Les også: Anmeldelse: World of Goo

Ved hjelp av ulike verktøy som bomber, harpuner og vifter skal du lede fiskene fra store vanntanker og tilbake i havet. Samtidig må du beskytte dem fra lumske haier, måker og pingviner som vil ete dem, men til gjengjeld kan du benytte deg av knep som snur tyngdekraften, lager skyer eller fryser vannet til is.

Målet er å bringe fiskene i trygghet, og hvert brett krever at du redder et gitt antall fisk for å komme videre. Spillet har blitt sammenlignet med Lemmings, og beskrives som en hektisk og fargerik spillopplevelse.

Les også: Nostalgiens tidsalder

Aqua Panic byr på over 80 brett, 3 spillmoduser og fem ulike miljøer. Se traileren her:

(Kilde: Gamerbytes.com)

World of Goo

Windows
Slippdato: 13. oktober 2008
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: 2D Boy
Utgiver: Ikke fastsatt

Lemmings

PS2
Slippdato: 18. oktober 2006
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Team 17
Utgiver: SCEE

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen