Arbeidet med et nytt Life is Strange-spill er i gang

Dontnod utvider den populære eventyrserien.

Dontnod Entertainment er i disse dager i full sving med rollespillet Vampyr, som skal lanseres senere i år. Utvikleren har imidlertid flere prosjekter på gang, og på torsdag kunne det avsløre at et nytt Life is Strange-spill også er under utvikling.

Hvorvidt vi får gjensyn med noen av figurene fra originalen er uvisst.
Square Enix

I en kort video – som du kan se over – forteller utvikleren at arbeidet har vært i gang i all hemmelighet siden begynnelsen av 2016. Bortsett fra å bekrefte at spillet er på vei fikk vi imidlertid lite å gå på.

Det kommende spillet omtales kun som «et nytt Life is Strange-spill», så hvorvidt det er snakk om en oppfølger med figurer fra originalen, eller om utvikleren vil introdusere en helt ny setting er uvisst.

På sin blogg bekrefter Dontnod at det er det opprinnelige Life is Strange-teamet som skal stå for utviklingen. Videre avklares det at spillet ikke kommer til årets E3-messe i juni, så da blir det i hvert fall en liten stund til vi får høre mer om prosjektet.

Populært tenåringsdrama

Det episodebaserte eventyret Life is Strange varte i fem episoder, som ble lansert mellom januar og oktober i 2015. Spillet ble godt mottatt av både kritikere og fans, og ifølge Dontnod har over tre millioner kopier blitt solgt til nå.

Vår skribent var blant de som lot seg imponere av Dontnods tenåringsdrama, og han kalte det et av de mest interessante spillene fra 2015:

– I et svært sterkt spillår med titler som The Witcher III: Wild Hunt, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Bloodborne og Fallout 4 mener jeg i fullt alvor Life is Strange på sitt beste overgår dem alle. Det er et vist spill om verdige emner, hella fullt av hjerte, skrev Aleksandar Jekic.

I fjor snakket vi med Dontnod om Vampyr.
Les hva utvikleren hadde å si om det kommende rollespillet »

Siste fra forsiden