Arbeidet med Project CARS 2 er i gang

Lover over 200 baner, bedre flerspiller og kjøring på løst underlag.

Slightly Mad Studios

Under to måneder har gått siden det folkefinansierte racingspillet Project CARS endelig ble lansert, og allerede har utvikler Slightly Mad Studios annonsert spillets oppfølger. Project CARS 2 kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og SteamOS og skal ifølge utvikleren tilby et hav av nytt innhold og nye funksjoner.

Spillere vil kunne kjøre over 200 biler på over 200 baner, for første gang i nye disipliner som blant annet rallycross og bakkeløp. Kjøring på løst underlag blir nytt for serien, med grus, gjørme og snø for førere å bryne seg på. I tillegg lover spillet nye flerspillermoduser med muligheter for samarbeid, der du for eksempel kan være kartleser for en annen spiller.

Også denne gangen ber Slightly Mad om fansens hjelp til å både teste og finansiere spillet. En folkefinansieringskampanje for Project CARS 2 er satt opp via utviklerens World of Mass Development-side der de ber om nesten 86 millioner kroner. De som donerer kan bli belønnet med alt fra tilgang på en tidlig versjon av spillet til en prøvetur i en Ferrari 458 Spider, alt ettersom hvor mye de gir.

Project CARS 2 introduserer rallycross.

Fortsetter med Project CARS

Med en oppfølger underveis så tidlig er det naturlig å lure på hva som vil skje med det første spillet. Slightly Mad har lovet jevnlige oppdateringer med tekniske forbedringer, nye biler og nye baner til Project CARS, og ifølge spillets nettsider skal disse fortsatt være på vei.

Vår anmelder var svært begeistret for Project CARS da det kom ut, og trakk frem kjørefølelsen og detaljene i spillet som spesielt positive:

– Project CARS er massivt, griselekkert, realistisk og relativt greit å komme i gang med. Det er få, om noen, spill fra denne siden av årtusenskiftet som har formidlet følelsen av å virkelig ta del i en løpshelg like godt.

I neste Need for Speed kjører du som du vil.
EAs kommende racingspill lar deg tilpasse spillet til din kjørestil »

Siste fra forsiden