Armored Core 4 for PS3 i april

Om tungt bevæpnede kamproboter er noe du liker, kan du glede deg til Armored Core 4 for PS3.

Armored Core 4 er et actionspill der du får kontroll over store og kraftige kamproboter (kjent som "mechs"). Spillet fokuserer i stor grad på å gi deg muligheten til selv å bestemme hvert eneste aspekt av roboten din. Du kan installere ny maskinvare og nye våpen, og finjustere systemet slik at roboten din fungerer akkurat slik du ønsker.

Stilig og dødelig

Spillet skal visstnok tilby nærmest uendelig med konfigurasjonsmuligheter, og kommer i tillegg med en rekke treningsbaner hvor du i relativt trygge omgivelser kan finne ut nøyaktig hvor godt roboten din fungerer i praksis. Samtidig som mulighetene er mange, skal brukergrensesnittet gjøre det lett å raskt gjøre store endringer.

Når du er fornøyd, kan du ta roboten din ut i kamp, i store og interaktive miljøer. I følge utgiver 505 Games kan du for eksempel ødelegge vegger i en mørk arena for å slippe lyset inn og gjøre det lettere for deg å se motstanderne, eller gjemme deg under vannet mens du venter på at intetanende rivaler skal labbe forbi.

Flerspiller er en viktig del av Armored Core 4. Spillet får full onlinestøtte, og i tillegg til å kjempe mot andre spillere fra hele verden, får du mulighet til å dele emblemer og til og med robotene dine med andre, om du er spesielt fornøyd med det du har laget.

505 Games forteller at de vil gi ut PS3-versjonen av Armored Core 4 den 27. april. Forhåpentligvis har de sikret seg en skandinavisk distribusjonsavtale slik at spillet blir lett tilgjengelig også for norske PS3-kjøpere. Armored Core 4 er også under utvikling for Xbox 360, men pressemeldingen fra 505 Games sier ingen ting om denne versjonen.

Siste fra forsiden