Army of Two utsatt igjen

Gamespot melder at det kooperative actionspillet Army of Two har blitt utsatt til neste år.

Opprinnelig var det meningen at Army of Two skulle komme i løpet av dette årets første kvartal, men slik gikk det som de fleste sikkert har skjønt ikke. Deretter kunngjorde Electronic Arts at de ville lansere dette etterlengtede spillet i november, men nå ser de ut til å ha utsatt spillet nok en gang.

I følge det amerikanske nettstedet Gamespot har de nemlig flyttet den planlagte lanseringen til første kvartal 2008. Grunnen skal være at de trenger ekstra tid for å finjustere gameplayet. Dermed deler Army of Two skjebnen til Bad Company og Mercenaries 2, som begge har blitt utsatt til 2008.

Army of Two er et tredjepersons actionspill der spilleren får kontroll over to leiesoldater som utfører høyrisikooppdrag i ulike konfliktsoner verden over. Spillet foregår i en ikke så alt for fjern fremtid, noe som har gitt utviklerne friheter i forhold til historie og utstyr, samtidig som det hele foregår i en rimelig gjenkjennelig verden.

Spillet fokuserer på samarbeid mellom de to leiesoldatene, og du kan enten spille sammen med en venn eller en datastyrt medspiller. Spiller du med datamaskinen, kan du gi hele tiden gi ulike ordre, men vær oppmerksom på at dataspilleren kan velge å ignorere dem om du viser deg som en dårlig sjef.

Army of Two kommer til Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden