Gabriel Jesus - Counter-Strike 2

Arsenal-spiss utestengt i Counter-Strike

– Urettferdig.

Valve

TLDR

  • Den brasilianske fotballspilleren Gabriel Jesus, som er kjent for å spille for Arsenal, er blitt utestengt fra nettspillet Counter-Strike 2.
  • Utestengelsen, kjent som en «VAC ban», er utstedt av Valve, men det er ikke klart hvorfor han har blitt utestengt.
  • Jesus hevder at det hele er en feiltakelse, og ber utviklerne om å løse saken.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Brasilianske Gabriel Jesus er best kjent som fotballspiller for Arsenal. Som mange andre idrettsstjerner har han imidlertid også latt seg begeistre av dataspill, men i helgen fikk hobbyen en bråstopp.

Som Jesus selv meldte på X (tidligere Twitter) er han nemlig nå utestengt i Counter-Strike 2.

Spilleren påstår at han har fått en såkalt «VAC ban», som betyr at han ikke lenger har tilgang til nettfunksjonalitet i skytespillet.

Profilen han lenker til har imidlertid ingen VAC-utestengelse registrert, men har én spillutestengelse. Så det er mulig han har misforstått.

Gabriel Jesus kan ikke spille Counter-Strike 2.
Steam

Det er Valve selv som har utstedt utestengelsen. Akkurat hvorfor kommer ikke frem, men i slike situasjoner er det ofte snakk om juks, dårlig oppførsel eller andre brudd på spillets retningslinjer. Jesus hevder riktignok at det hele er en feiltakelse. Han ber nå om at utvikleren rydder opp i saken.

Lenken til Arsenal-spissens Steam-profil viser at utestengelsen har vært aktiv i tre dager. Hvorvidt Valve vil ta affære gjenstår å se, men gitt at det er snakk om en såpass profilert person vil det bli interessant å se hva som skjer.

LES OGSÅ: Valve la felle for Dota 2-juksemakere – 40 000 spillere utestengt »

Siste fra forsiden