Assassin's Creed i lyntempo

Vi loves nok et stort spill i serien til neste år.

Vi har knapt rukket å rape etter herremåltidet Assassin's Creed: Brotherhood, men utvikler Ubisoft Montreal har allerede rukket å annonsere toekstrapakker.

Brotherhood har vært en storsuksess.

Det stopper likevel ikke der. Nå rapporterer spillnettstedet Eurogamer om et nytt Assassin's Creed-spill til neste år. Akkurat det er kanskje ikke noen stor overraskelse, mange spillserier har hvileskjær i form av småutgivelser til håndholdte, men dette skal visstnok være en stor utgivelse.

De heftigste spekulasjonene går ut på at det er snakk om Assassin's Creed III, og det kan passe bra med kjerneseriens eksisterende tempo med ett spill hvert andre år. Assassin's Creed kom nemlig ut i 2007, og oppfølgeren i fjor.

Om nok en oppfølger skulle være tilfellet så er det fortsatt uvisst i hvilken tidsepoke det vil være satt i. Det er likevel ingen tvil om at serien har mange år foran seg - Ubisoft meldte nettopp at serien har passert 20 millioner solgte eksemplarer og er deres mest suksessrike gjennom tidene.

Assassin's Creed: Brotherhood ble sluppet 19. november, og har vært en stor suksess over hele Europa med over 1 million solgte eksemplarer den første uka.

Siste fra forsiden