Assassin's Creed Rogue kommer trolig til PlayStation 4 og Xbox One

Det sørkoreanske sensurorganet kan ha avslørt nok en snikmorderoppussing.

Ubisoft

Assassin's Creed Rogue, opprinnelig lansert på PlayStation 3 og Xbox 360 i 2014, kommer etter all sannsynlighet til nyere konsoller neste år. Oppføringer for en HD-versjon for PlayStation 4 og Xbox One dukket først opp i flere italienske nettbutikker i forrige uke, og nå har også det sørkoreanske sensurorganet gitt spillet en aldersgrense.

Assassin's Creed Rogue er tilsynelatende på vei til nyere konsoller.
Ubisoft

Innen vi får en offisiell bekreftelse fra Ubisoft er det bare å ta dette med en klype salt, men sørkoreanerne har tidligere vist seg å være svært pålitelige. I september i fjor avslørte landets sensurorgan at samlepakken The Ezio Collection var på vei, som ble bekreftet kort tid etterpå.

Ifølge butikkoppføringene skal Assassin's Creed Rogue HD komme en gang i mars 2018, men ellers sier de lite om hva vi kan vente på oppussingsfronten. Basert på The Ezio Collection kan vi imidlertid gjette på en standard grafisk overhaling, med for eksempel flottere teksturer og bedre lys- og skyggeeffekter.

Jakt på snikmorderne

Assassin's Creed Rogue tar oss med til Nord-Amerika, og er satt noen år etter hendelsene i Assassin's Creed IV: Black Flag. Historien følger protagonist Shay Patrick Cormac, en irsk unggutt som har for vane å havne i all slags vanskeligheter.

Ved spillets begynnelse er Cormac en fersk rekrutt i Assassin-ordenen, men hans ulydighet driver han vekk fra sine snikmorderbrødre. I stedet slutter han seg tempelridderne – Assassin-ordenens argeste fiender – og går i gang med å sette en stopper for sine tidligere arbeidsgivere.

Assassin's Creed Rogue er tilgjengelig på PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Er du sulten på litt snikmorderaction i jula?
Ubisoft gir bort Assassin's Creed IV: Black Flag denne måneden »

Siste fra forsiden