Assassin's Creed Rogue kommer i ny og oppusset versjon

Støtter 4K-oppløsning på Xbox One X og PlayStation 4 Pro.

I desember dukket det opp troverdige rykter om at Assassin's Creed Rogue skulle komme i ny utgave til PlayStation 4 og Xbox One, og nå er det ikke lenger rykter. Assassin's Creed Rogue Remastered er nemlig nå offisielt kunngjort av Ubisoft.

Den oppussede utgaven lanseres til PlayStation 4 og Xbox One den 20. mars i år. Ubisoft har i sammen slengen sluppet en kort trailer som du kan se øverst i artikkelen.

Kan spilles i 4K

Spillet vil by på 1080p-oppløsning på de vanlige utgavene av konsollene, og om man sitter på Xbox One X eller PlayStation 4 Pro kan man kjøre spillet i opptil 4K-oppløsning.

Assassin's Creed Rogue Remastered skilter blant annet med skarpere teksturer og bedre skygge- og lyseffekter, og i tillegg vil utgaven leveres med alt av nedlastbart ekstrainnhold og våpenpakker som er kommet ut til originalspillet.

Assassin's Creed Rogue er en tittel som havnet litt i skyggen i kraft av å bli lansert samme dato som Assassin's Creed Unity i 2014, og altså kun til forrige generasjon konsoller PlayStation 3 og Xbox 360. Spillet var slags oppfølger til 2013-tittelen Assassin's Creed IV: Black Flag. Vi fikk ikke anmeldt spillet her på verket, men andre steder fikk spillet en litt mer lunken mottakelse enn forgjengeren.

Assassins Creed Origins var den seneste tittelen i serien: Den hadde sine mangler, mener vår anmelder »

Siste fra forsiden