Assassin's Creed 2 får oppfølger

Assassin's Creed 2 får oppfølger

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Original sak:

Det er snart på tide å legge seg tilrette i Animusen igjen, annonserer Ubisoft. En oppfølger av toern i serien er visstnok godt på vei, skal vi tro den antatte slipp-perioden.

– (..) og en ny episode av Assassin's Creed, som vil være den første i serien med flerspillerdel, skriver Ubisoft i en fersk pressemelding.

Spillet skal bli sluppet en gang iløpet av Ubisofts finansår - som varer fra april i år til mars 2011. Dette vil si at vi meget sannsynlig vil få kloa i spillet rundt juletider, eventuelt på nyåret.

Ettersom Assassin's Creed 2 ble sluppet i november i år, kan det godt tenkes at utviklerne ikke er de samme eller at Assassin's Creed 3 allerede var påbegynt før toern ble sluppet. En oppfølger er imidlertidig ikke overraskende, Ubisoft tror nemlig at spillet vil nå over ni millioner solgte innen utgangen av mars.

Det er også mulig at det er snakk om et spin-off spill, men mest sannsynlig er det snakk om et splitter nytt spill i hovedserien.

Det spekuleres nå i om hvordan flerspillerdelen skal bli integrert i et spill som tidligere ikke har hatt det, og som i tillegg har enormt fokus på historie og progresjon. Hvordan tar man et slikt spill og gir det en flerspillermodus?

Vi venter i spenning på resultatet, og Spillverket gir deg selvfølgelig oppdateringer når de blir tilgjengelig.

(Kilde: CVG)

Oppdatering:

Ifølge Kotaku har det nå blitt bekreftet av en ansatt i Ubisoft at det ikke er snakk om nedlastbart innhold og at det nye spillet vil fremdeles ha Ezio som hovedperson.

Assassin's Creed II

PS3
Slippdato: 19. november 2009
Sjanger: Action, Eventyr
Utvikler: Ubisoft
Utgiver: Ubisoft

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen