Astralis vant andre major på rad

Astralis vant IEM Katowice mot den finske overraskelsen ENCE

Nordmennene røk ut allerede i kvartfinalene.

PGL eSports

DISSE SPILTE FOR ASTRALIS

Vis mer

Andreas «Xyp9x» Højsleth
Nicolai «dev1ce» Reedtz
Peter «dupreeh» Rothmann
Emil «Magisk» Reif
Lukas «gla1ve» Rossander

Det danske superlaget Astralis overrasket ingen under årets første Counter-Strike-major. Mot overraskelsen ENCE, som tok seg hele veien til finalen etter å ha slått ut både Team Liquid og Natus Vincere, ble det aldri jevnt.

Astralis dominerte både første og andre kart, og med unntak av noen heroiske runder på første kart Train fra finnene, var det aldri tvil om hvem som skulle stikke av med seieren.

Astralis tok dermed sin tredje major-seier, og andre på rad etter at de også vant i høstens London-major arrangert av FACEIT.

Tidlig exit for nordmennene

Joakim «jkaem» Myrbostad og Renegades kom seg til topp åtte, det var målet.
HLTV.org

Både Håvard «rain» Nygaard og Joakim «jkaem» Myrbostad kom seg til sluttspillet, og skulle i hver sin kvartfinale kjempe om plassene videre. Det gikk ikke. Nygaard og FaZe ble rett og slett revet i filler av Natus Vincere, og tapte sin kvartfinale 2-0.

Myrbostad og hans Renegades overrasket mange med å komme seg til kvartfinalen, men der ble det altså stopp for det australske laget. Der møtte de brasilianske MIBR, og heller ikke den kampen ble særlig jevn, og Renegades tapte 2-0.

Siste fra forsiden