Atari bringer PS3-Gundam til Europa

Noen tror fremtidens kriger vil utkjempes av tobeinte kamproboter. De tar nok feil, men det hindrer ikke Atari i å gi ut Mobile Suit Gundam: Target in Sight for PS3.

Mobile Suit Gundam: Target in Sight har allerede blitt lansert i USA, hvor det har fått undertittelen Crossfire. Spillet har ikke akkurat fått noen super mottakelse av kritikerne, men Atari tar likevel sjansen på å gi ut spillet her i Europa. Planen deres er å ha det klart innen PS3 lanseres i mars.

Er dette fremtidens supervåpen?

Target in Sight er basert på den populære anime-serien Mobile Suit Gundam, og omhandler en fremtidskrig der gigantiske roboter er sjefene på slagmarken. Spillet foregår i den siste delen av Ettårskrigen, og gir spillerne mulighet til å kommandere sin egen bataljon av kamproboter for Federation eller Zeon-fraksjonene.

I og med at spilleren får kontroll over en hel bataljon, får han eller hun en rekke strategiske muligheter. Lagarbeid må være sentralt for å overleve, og om spilleren gjør en god jobb, vil dette få konsekvenser for krigen forøvrig. En hendig detalj er at det blir mulig å sikte seg inn på spesifikke systemer hos fiendens kamproboter.

Siste fra forsiden