Atari gjenoppliver Warlords

Klassisk actionspill får nyversjon.

Det ser ut til å gå en nostalgisk bølge gjennom spillindustrien. I går kom nyheten om at 1982-spillet Choplifter skulle gjenfødes med dagens teknologi, og i dag kan vi fortelle at det samme skjer med 1980-spillet Warlords.

Warlords kom først ut i spillehallene, og dukket siden opp på konsollen Atari 2600. Originalutgavene kan kanskje best beskrives som en spennende videreføring av konseptet fra Breakout. Opp til fire spillere måtte forsvare fortene sine fra en sprettende ball, og hver spiller kontrollerte en kriger med skjold som kunne reflektere ballen unna før den fikk gjort skade på fortet hans.

Slik blir nye Warlords.

Nyversjonen følger tett i originalens fotspor, og gir deg i oppdrag å forsvare slottet ditt fra flammekuler spydd ut av en lokal drage. Samtidig kan du sende tropper for å overta kontrollpunkt på slagmarken. Du kan spille alene eller med opp til tre andre.

– Warlords blander arkadeactionsjangeren med en modig og fargerik grafikkstil, samt robust strategisk gameplay. Det er et eksempel på våre designmål og selskapets strategi, etter som vi reintroduserer våre klassiske merkevarer til en ny generasjon spillere, sier Atari-president Jim Wilson.

Spillet skilter med flere moduser, inkludert samarbeidsspill og to-mot-to-spill.

Utviklingen av nye Warlords foregår hos Griptonite Games. Spillet kommer til Xbox Live Arcade og PlayStation Network i løpet av sommeren. Stikk innom spillets nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden