Atari kunngjør Forgotten Realms: Demon Stone

Forgotten Realms: Demon Stone er et actioneventyr som foregår i den populære Dungeons & Dragons-verdenen.

I dette spillet kontrollerer du et lag med tre ulike karakterer, hver med sine unike styrker og egenskaper. "Fighter"-karakteren er nærkamp-spesialisten, "sorcerer"-karakteren liker å holde seg litt på avstand og kaste magiske trylleformularer på fiendene, mens "rogue"-karakteren kan snike seg usett frem for å oppnå målene sine uten at fienden legger merke til ham.

Du kan når som helst flytte kontrollen fra en av disse karakterene til en annen, og når du gjør dette vil spillets kunstige intelligens ta over kontrollen over den karakteren du gikk bort fra. Det vil si at du kan prøve å snike deg bak fiendens tropper ved hjelp av "rogue"-karakeren mens de to andre folkene dine kjemper mot fienden fra en annen kant, og på den måten holder oppmerksomheten deres borte fra deg.

Dessuten vil det ofte være situasjoner hvor en karakter egner seg bedre enn andre, og spilleren vil hele tiden måtte velge hvilken karakter det er lurest å bruke. Spillet bruker et kraftig kampsystem med kombinasjonsbevegelser, spesialangrep, superangrep og avanserte gruppeangrep. Dessuten vil spillet tillate deg å oppgradere karakterene dine etter hvert, og på den måten spesialisere dem slik at de på best måte egner seg til å utføre de oppgavene du ser på som viktigst.

Spillet foregår i Faerun, hvor to demoniske hærer kjemper mot hverandre og alt annet som måtte komme i veien for dem. Som vanlig er det spilleren som må rydde opp når slike ting skjer, og i Forgotten Realms: Demon Stone er det din jobb å kvitte deg med demonene og sørge for at freden kommer tilbake til Faerun.

Forgotten Realms: Demon Stone utvikles av Stormfront Studios, som blant annet står bak Lord of the Rings: Two Towers, og skal etter planen utgis av Atari til høsten.

Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden