Avdøde Terry Pratchett hedres i Elite: Dangerous

Legger inn minnesmerke til forfatteren.

Slik er hyllesten.
Frontier Developments

Avdøde Sir Terry Pratchett bir hedret i romspillet Elite: Dangerous i den nyeste oppdateringen. Logger man på nå kan man bivåne en ny romstasjon kalt Pratchett's Disc. Stasjonen ble lagt til i oppdatering 1.2.05, noe som indikeres i oppdateringsbeskrivelsen. Et bilde av romstasjonen kan du se ovenfor.

Den dempede hyllesten ble lempet inn fordi mange i studioet hadde et nært forhold til Pratchetts bøker.

– Hos Frontier har vi mange Pratchett-fans som sørget over hans bortgang. Også nettsamfunnet delte sorgen, så vi følte det var riktig å minnes ham i Elite: Dangerous, forteller produsent Michael Brookes til nettstedet Eurogamer.

Elite: Frontier fikk også nylig en hyllest til Star Trek-skuespiller Leanord Nimoy som døde sist måned.

Discworld

Terry Pratchett ble 66 år gammel, og gikk bort sist uke. Han var forfatteren bak den svært suksessrike bokserien Discworld – en satirisk og komisk fantasyserie som har markert seg som en av sjangerens mest unike bidrag. Bøker i serien har vunnet en rekke priser, og har toppet mange bestselgerlister i gjennom årene.

På nittitallet kom det tre spill basert på serien. To pek-og-klikk-spill som blander sammen flere poeng fra forskjellige bøker, og et frittstående eventyr kalt Discworld Noir.

En annen nylig bortgått skikkelse har blitt hedret i et spill.
Hyllest til Robin Williams funnet i World of Warcraft »

Siste fra forsiden