Riot Summer Bundle/Riot Twitch Rivals

«AverageJonas» er kaptein for de nordiske Riot Summer Bundle-lagene

Riot-turneringen dekker alle deres store spill, League of Legends, Valorant og Teamfight Tactics.

Jonas «AverageJonas» Navarsete er den nordiske kapteinen.
Team Liquid

Jonas «AverageJonas» Navarsete er en velkjent nordmann i e-sportmiljøet. Han har tidligere vært proff i Overwatch, streamer aktivt på Twitch og har de siste årene figurert mye i League of Legends- og Valorant-miljøet.

LES OGSÅ: «Ninja» til unnsetning da norske «AverageJonas» ble svindlet på Twitch

Nå får nordmannen en ny oppgave når han skal være kaptein for de tre nordiske lagene i League of Legends, Valorant og Teamfight Tactics i Riot Summer Bundle som skjer i samarbeid med Twitch Rivals. Den Riot-arrangerte turneringen starter 22. juni, og har lag med flere kjente streamere fra forskjellige land og regioner.

Navarsete skal velge ut spillerne som skal representere regionen.

– Riot Summer Bundle er en multiregional turnering med ti lag fra like mange regioner i League of Legends, Teamfight Tactics og Valorant. Jeg er kaptein for alle tre lagene og har ansvar for draftingen av hvert lag. Det er ganske kult å bli spurt om å være kaptein, siden vi i Norge fortsatt ligger litt bak resten av verden på både e-sport og streaming/gaming generelt, forklarer Navarsete.

LES OGSÅ: Riot Games vil lytte til chat-samtaler for å få has på Valorant-spillere som trakasserer andre

Valg av spillere

Jonas «AverageJonas» Navarsete er den nordiske kapteinen.
Team Liquid

Utvelgelsen skjer fra en liste han har fått fra Riot.

– Turneringen er et samarbeid mellom Twitch og Riot, litt i samme stil som Twitch Rivals. De sendte oss i utgangspunktet en liste over spillere fra Skandinavia som jeg kunne velge mellom som jeg måtte lage en prioriteringsliste på. Spillerne er en miks av store streamere og gode spillere. Her er fokuset på innholdet.

Likevel er det Twitch som bestemmer hvem som skal på de forskjellige lagene, i følge Navarsete.

– Listen sendte jeg tilbake til Twitch, som da kontakter de forskjellige spillerne og hører om de vil være med. Når de har funnet nok spillere møtes alle sammen og blir bedre kjent. Derfra setter jeg opp lagene.

LES OGSÅ: Norske «Rubino» har signert for Valorant-klubb

– Innhold og underholdning

Les også
FBI etterforsker kampfiksing i CS:GO

Før turneringen vet man svært lite om hvem som spiller. Mandagens annonsering inneholder hovedsaklig bare kapteinene for de forskjellige lagene.

– Vi vet faktisk ikke hvem vi spiller mot enda siden ingenting har blitt annonsert før i dag. Til og med da tror jeg kun kapteinene blir annonsert. Jeg kjenner hvertfall til de engelske Valorant-spillerne og de spiller på et veldig høyt nivå. Dette skal gjøres i Twitch Rivals-stil der innhold og gaming-glede kommer først, prestasjon etterpå, avslutter Navarsete.

Siste fra forsiden