Dune: Awakening

Avslørte flere Dune: Awakening-detaljer

Funcom viste mer fra sitt kommende nettrollespill.

TLDR

  • Funcom holdt den første Direct-presentasjonen av Dune: Awakening, hvor de delte nye detaljer om det kommende nettrollespillet.
  • Spillet inkluderer overlevelseselementer, hvor spillere skal skape sin egen historie på planeten Arrakis, en verden fylt med muligheter og farer.
  • Spillere kan forvente å sanke ressurser for bygge nødvendigheter og unngå farer, inkludert gigantiske sandormer, i spillet som ikke har fått en endelig utgivelsesdato.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Mandag holdt Funcom den første av flere planlagte Direct-presentasjoner av Dune: Awakening. I en 24 minutter lang video delte utvikleren en rekke nye detaljer om det kommende nettrollespillet.

Presentasjonen – som du kan se i sin helhet nedenfor – tok for seg alt fra hva spillere kommer til å drive med i Dune: Awakening, til hvordan Funcom har håndtert overgangen fra bok til film til spill.

Som vi vet fra tidligere er det snakk om et MMO, eller nettrollespill, med overlevelseselementer. Her skal spillere skape sin egen historie på planeten Arrakis, en åpen verden som Funcom pakker full av både muligheter og farer – som ikke bare inkluderer gigantiske sandormer.

– På Arrakis handler alt om varmen og om vann. Så spillere må først og fremst finne vann, styre unna solen og holde seg til skyggen om dagen og reise om natten, forklarte spillsjef Joel Bylos.

Sandormene kan for øvrig ikke drepes. De kan bare unngås eller sendes i andre retninger. Enn så lenge kan man heller ikke ri på dem.

Ved siden av å finne vann skal spillere også sanke ressurser for å bygge alt de trenger. Det kan være husly, verktøy eller våpen – alt som trengs for å overleve Arrakis' fiendtlige omgivelser. Det hele kan oppleves i samarbeid med andre spillere, men som Bylos påpeker står man også i fare for å bli dolket i ryggen.

Sendingen inkluderte også en ny trailer for spillopplevelsen, som du finner øverst i artikkelen. Dune: Awakening har enda ikke fått noen slippdato. Interesserte spillere kan melde seg på for å bli med på betatesting via spillets nettsider.

LES OGSÅ: Xbox-overlevelsesspillet Grounded kommer til Switch og PlayStation 5 »

Siste fra forsiden