Telialigaen - Rocket League

AW3 fortsatt ustoppelige i Telialigaen

Kapret sin femte strake Rocket League-tittel.

Fra venstre: «Inferno», «Seeb» og «FiremanJonas».
Patrick Hanson/Good Game

AW3 er fortsatt Norges beste Rocket League-lag. Sebastian «Seeb» Falch, Jørgen «Inferno» Klaastad og Jonas «FiremanJonas» Lohne kapret nok en Telialiga-tittel fredag, med finaleseier 4-1 over Mustu Fluck.

Gutta tangerer dermed rekorden til 00 Prospects, med fem strake trofeer. For «Seeb» smakte seieren ekstra godt, etter at laget viste svakheter tidlig i sesongen.

AW3 var nok en gang sterkest i Rocket League-sluttspillet.
Patrick Hanson/Good Game

– Det føles så sinnsykt mye bedre enn alle de andre gangene. Helt ærlig. Jeg tror kanskje det føles bedre og bedre hver gang vi får det til. Vi hadde ingen forventninger, med tanke på hvordan sesongen har gått, og jeg smiler fra øre til øre, sa Falch da seieren var et faktum.

Uhyre jevn finale

Både AW3 og Mustu Fluck tok seg relativt komfortabelt til finalen, med seire over henholdsvis Rotaryon og Senja. Den avgjørende matchen skulle imidlertid bli langt mer nervepirrende, og vi fikk servert en av de jevneste finalene vi noen gang har sett i norsk Rocket League.

Lagene presset hverandre til det ytterste, og viste frem spektakulært samspill. Til slutt var det forsvarsspillet som ble avgjørende, og i fire av finalens fem runder ble et bare scoret ett mål.

– Det at det var så jevnt gjør det jo mye bedre å faktisk få den seieren. For da vet man at man har jobba hardere og at det har gitt resultater, sa Falch og minnet om at han nå står som den eneste spilleren med seks triumfer i Telialigaen.

Første runde gikk i favør AW3, med stillingen 1-0. Mustu Fluck svarte umiddelbart, og utlignet matchen med sin egen 0-1-seier. Ingen ting skilte lagene i den tredje runden, og det måtte overtid til før AW3 til slutt trakk det lengste strået.

Mustu Fluck (her ved «Creamyy») storspilte, men fikk ikke uttelling for angrepspresset.
Patrick Hanson/Good Game

Etter å ha sluppet inn kun to mål i løpet av de tre første rundene, bestemte «Seeb» og kompani seg for at nok var nok. Med knallgod kommunikasjon og en rekke feberredninger nektet AW3 å slippe inn flere mål i finalen, og vant de siste to rundene med sifrene 1-0 og 1-0.

– Vi har jobba med det å ikke drite oss ut, ikke gå etter baller vi ikke kan nå, passe på at man ikke sender flere på én ball og bare beholde roen. Rett og slett beholde roen og spille som vi vil. Vi spilte perfekt i dag, konstaterte Falch om forsvarsprestasjonen.

Nå skal AW3 feire seieren og nyte det å være mestere nok en gang. Utover det har laget riktignok ikke tenkt så langt fremover, og tiden vil vise om de dukker opp igjen for å forsvare tittelen neste sesong.

– Vi hadde som mål å vinne her og det har vi klart. Så nå vet jeg faktisk ikke hva fremtiden har å by på. Vi får se om det blir en neste sesong på oss, det er vi ikke helt sikre på. Så vi må snakke om en del ting og ta det derfra, men det skal i hvert fall feires i kveld, avsluttet Falch.

LES OGSÅ: Det siste Telialiga-sluttspillet i CS:GO avgjøres denne helgen »

Siste fra forsiden