Azeroths undergang er nær

Azeroths undergang er nær

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det er ikke så lenge igjen. 7 desember kommer Cataclysm, den neste utvidelsespakken til World of Warcraft. Men allerede i dag har Blizzard sluppet introvideoen til spillet som nok kommer til å havne under mange juletrær i år. Videoen ser du her:I Cataclysm opplever vi den onde dragen Deathwing the Destroyer sin retur til Warcraft-verdenen etter en lang hvile siden Warcraft II. Måten han kommer tilbake til Azeroth på forårsaker en katastrofal omveltning som forandrer mye av verdens overflate. Dette skaper nye konflikter, og betyr store forandringer for områdene Eastern Kingdoms og Kalimdor.

Utvidelsespakken introduserer også 2 nye raser, øker nivåsperren til 85, og bringer med seg en rekke nye områder og oppdrag. Vi gleder oss, gjør du?

World of Warcraft: Cataclysm

Windows
Slippdato: 7. desember 2010
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen