Baby Steps

Baby Steps byr på QWOP-vandring i fjellheimen

Getting Over It-utvikleren skal teste spilleres tålmodighet igjen.

Bennett Foddy har gjort seg bemerket for fysikkbaserte og mildt sagt frustrerende spillopplevelser som QWOP og Getting Over It. Nå er australieren på gang igjen, med et spill kalt Baby Steps.

Nate på tur.
Devolver Digital

Som med actionspillet Ape Out har Foddy fått med seg Gabe Cuzillo og Maxi Boch for å lage Baby Steps. Denne gangen blir det riktignok mindre action og mer rolig vandring i fjellheimen.

Vi møter Nate, en slabbedask som tilbringer dagene i kjelleren til sine foreldre. En dag blir forsvinner han brått og dukker opp ved foten av et fjell, og han blir pent nødt til å røre på seg – tilsynelatende for første gang på lang tid.

Spillet tar mekanikkene fra QWOP, der armer og bein kontrolleres uavhengig av hverandre, og ber spillere om å komme seg til toppen av fjellet. Det kommer selvfølgelig ikke til å bli en enkel oppgave, og basert på traileren øverst i artikkelen kan spillere forvente å måtte slite.

Baby Steps skal lanseres en gang til neste år, men noen nærmere dato er ikke fastsatt. Spillet kommer til PC og PlayStation 5.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden