E3 2021 - Babylon's Fall

Babylon's Fall byr på kamper i kjent Platinum-stil

Nier Automata-utvikleren viste mer fra sitt neste spill.

Square Enix hadde sitt E3-show på søndag, og som lovet var Babylon's Fall på plass. Det neste actionrollespillet fra Nier Automata-utvikler Platinum Games kommer til PC, PlayStation 4 og PlayStation 5, men har enda ikke fått en slippdato.

Platinum Games-teamet forteller om Babylon's Fall. (Video: Square Enix)

Babylon's Fall bygger videre på kampsystemet Platinum har gjort seg kjent for i sine tidligere spill. Her finner man svevende sverd og andre våpen som svinges frem og tilbake med voldsom hyppighet, så vel som en bunke magiske egenskaper som helt sikkert kommer godt med når man skal hamle opp med spillets mange fiender.

Som utvikleren forteller kan Babylon's Fall oppleves som soloeventyr. Man kan også ta med seg tre andre spillere og utforske spillets grotter, med sterkere fiender og bedre belønninger.

Babylon's Fall er et såkalt «live service»-spill. Det betyr at Platinum kommer til å utvide det med jevne mellomrom, og legge til mer innhold i lang tid etter lansering. Det blir med andre ord noe litt annet enn hva utvikleren har gjort tidligere.

Mens en lukket betatest skal foregå i slutten er denne ikke åpen for Norge. Dermed må interesserte nordmenn pent vente til lansering for å få prøve Babylon's Fall.

Les alt vi skriver fra E3 2021 her »

Siste fra forsiden