Counter-Strike: GO / Telenorligaen

Både Panters og Demise er sikre på sluttspill. Søndagens oppgjør kan bli avgjørende

Storkamp mellom Demise og Panters i Telenorligaen.

Bjørn «Skurk» Maaren i Panters (t.v.) møter Anders «aNdz» Kjær i Demise på søndag.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Det er klart for et nytt storoppgjør i 1. divisjonen i Telenorligaen. Akkurat nå skiller det kun to poeng mellom første- og femteplass i Counter-Strike-avdelingen. Poeng her kan dermed være avgjørende for kvalifisering til sluttspillet som avgjøres i mai.

Det er to svært erfarne lag som møtes i oppgjøret mellom Demise og Panters. Førstnevnte har vært veldig aktiv på LAN-fronten den siste tiden, med Copenhagen Games, KBX og The Convention for å nevne noen.

Følg kampen på GamerTV søndag 10. april klokken 20:00. Resten av kampoppsettet og tabeller finner du på turneringssiden til ligaen.

Anders «Andz» Kjær under The Convention i Kristiansund i vinterferien. Demise vant den turneringen.
Tor-Steinar Tangedal/Gamer.no

Demise er selvsikre på å nå sluttspillet

Demise har så langt denne sesongen kun tapt èn kamp, mot henholdsvis Oslo Lions. Med to seire og to tap ligger de så langt på delt tredjeplass med Tien Len EK og Panters.

Lagkaptein i Demise, Anders «Andz» Kjær, er selvsikker om å nå sluttspillet. Med tre poeng her vil det være veldig store sjanser for å kvalifisere seg. Ettersom ligaen er veldig jevn kan det hele avgjøres på innbyrdes.

– Jeg tipper vi klarer å nå sluttspillet i år også. Det kan virke som at det kan avgjøres på innbyrdes. Nå som vi nærmer oss slutten er dette en veldig viktig kamp for vår del. Om et av lagene vinner 2-0, så er de mest sannsynlig klare for sluttspill. Sammen med oss tror jeg Lions, Panters og BX3 blir å se i sluttspillet, forteller Kjær til Gamer.no.

DISSE SPILLER FOR DEMISE:

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Jon «DaY» Thomas Rudstrøm
Christian «moen» Moen
Henrik «Neto» Kristengård
Kristian «KORN» Hokland

DISSE SPILLER FOR PANTERS:

Bjørn «Skurk» Maaren
Kristoffer «Mystic» Michelsen
Adam «PAINT» Fjellum
Pål «Polly» Kammen
Adrian «Hoyland» Johansen (innbytter)

Før en viktig kamp kan forberedelser og trening være essensielt. Demise-guttene er et lag med høy erfaring og dedikasjon om å vinne kamper og turneringer.

– Våre forberedelser går ut på å spille kartene vi skal spille denne runden, i tillegg til å spille mye Counter-Strike individuelt. Dersom vi skal slå Panters i helgen er det viktig for oss å treffe godt. Det er ingen spillere hos Panters vi frykter. Bjørn «Skurk» Maaren spilte veldig bra mot oss sist gang vi møtte dem, så vi satser på at han ikke har dagen!

– Panters skal vinne denne ligaen!

Laget som ble spådd som serievinner i Telenorligaen av Gamer.no har så langt vunnet to, spilt to uavgjort og tapt èn kamp. Dette resulterer i delt tredjeplass med Tien Len og Demise.

Resultatene har vinglet litt, og laget har uttalt at de har tatt det litt med ro gjennom vinterferien. Tidligere i mars ble det annonsert at Markus «maak» Karlsen forlot laget til fordel BX3. I et intervju med Gamer.no før KBX-finalen mot Demise i mars fortalte lagleder i Panters, Bjørn «Skurk» Maaren, at motivasjonen var redusert. Mye av tiden gikk i The Division-spilling for å gjenskape gnisten i laget. Nå kan det virke som gnisten er på vei tilbake.

Les også
– De har for mange nybegynnere og kommer antakeligvis til å knekke under presset

– Akkurat nå går ting strålende i gjengen. Vi har begynt å spille Counter-Strike igjen. Vi har lagt The Division på hylla, i alle fall fram til utvidelsespakken 14. april. Fram til da er det kun Counter-Strike det går i, forteller Maaren til Gamer.no.

Bjørn «Skurk» Maaren vant finalen i Telenorligaen i fjor høst, og vil gjerne gjenta den bragden denne vårsesongen.

Med tre poeng mot formsterke Demise på søndag kan sluttspillet se lyst ut for laget. Maaren er optimistisk og tror de kommer til å vinne både kampen og ligaen. Han tror offline-delen av sluttspillet er avgjørende for deres del.

– Vi skal vinne denne ligaen! Vi har fått spilt litt sammen denne uken og det er bra. Vi har ikke signert sistemann enda, men om dagen spiller vi med Adrian «Hoyland» Johansen og det har fungert bra så langt. Når han finner formen sin, kan dette laget bli virkelig bra. Når vi kommer til offline-delen kommer vi til å ta det mer seriøst. Da skal motstanderne få kjørt seg. Om vi mot formodning ikke når sluttspillet blir det nok litt endringer skal du se.

– Er det noen spillere hos Demise dere frykter mer enn andre?

– Nei, om det er noe vi frykter må det være vår egen innstilling i løpet av kampen, smiler Maaren.

Kjær tror resultatet blir 1-1, mens Maaren har tro på 2-0-seier til Panters.

Oppgjøret mellom Panters og Demise ser du på GamerTV søndag 10. april klokken 20:00.

Siste fra forsiden