Counter-Strike: GO / Telenorligaen

Badger og Demise jakter sin første seier denne sesongen

Vi får et realt bunnoppgjør i Telenorligaen søndag kveld.

Badger-spillerne Kristian «Akez» Kornbakk (t.v.) og Andreas «B4t» Bergevik under Copenhagen Games.
Catrine Widgel

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 290 000 kroner i premier i 2015 sponset av Logitech G.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Finalene finner sted på SpillExpo i november.

PREMIENE I COUNTER-STRIKE: GO:

1. plass: Sponsorkontrakt med Logitech G til en verdi av 80 000 kroner
2. plass: 10 000 kroner
3. plass: 5000 kroner

Søndag er det duket for fjerde serierunde i Counter-Strike-delen av Telenorligaen. Badger eSports møter Demise Elektroniske Sportsklubb i rundens første TV-sendte kamp klokken 20:00. Badger og Demise står begge med ett poeng etter de foregående serierundene, og ligger på en delt sisteplass sammen med Partyastronauts.

Sjekk oppdaterte tabeller og kampoversikt for Telenorligaen her »

Badger startet høstsesongen av Telenorligaen mot London Conspiracy, som regnes som en av ligaens tittelutfordrere. Kampene på Dust 2 og Cobblestone endte begge i London Conspiracys favør. I andre serierunde møtte Badger GamersLeague eSport, hvor de klarte å ta sitt ene poeng på Inferno. Forrige helg sto Oslo Lions for tur i Telenorligaens tredje serierunde, og løvene tok tre poeng etter å ha vunnet kampene på Cache og Overpass.

Demise har heller ikke hatt en lett start på høstens ligaspill. De møtte BX3 Elektroniske Sportsklubb i sin første kamp, for så å bli kastet til ulvene i Copenhagen Wolves i andre serierunde. På søndag spilte de mot partyastronauts, som også sto uten poeng etter de to første serierundene. partyastronauts var også lei av å tape, og vant en av seriens to kamper for poengdeling.

Badger eSports spiller med disse:

Vis mer

Kristian «Akez» Kornbakk
Andreas «B4t» Bergevik
Aslak «Kalsa» Nicolaysen
Rene «zynthex» Lystad
Michael «Haggis» Hagland

Demise spiller med disse:

Christian «kSwitch» Lorange
Jon Erik «zotka» Øygarden
Snorre «fletch» Granerud
Henrik «Becker» Becker
Fredrik «aimk1d» Sætherbakken

Badger har troen på tre poeng

Kristian «Akez» Kornbakk i Badger påpeker viktigheten av å sanke tre poeng der man kan, og mener at Demise er en motstander laget hans skal klare nettopp dette mot.

– Kampen mot Demise blir veldig viktig. I denne ligaen, hvor det ofte kan bli uavgjort grunnet best av to-systemet, blir det ekstremt viktig å sanke poeng mot et lag jeg syns vi absolutt skal kunne klare det mot. Vi har vist på enkeltkart mot både London Conspiracy og Lions at vi kan hamle opp med lagene som er ansett som topp 4.

Kornbakk forteller at Badger fokuserer på det relativt ferske lagets utvikling.

– Vårt fokus er hovedsakelig på vårt eget spill. Vi er et relativt nytt lag, så vårt fokus under trening er definitivt mest på oss selv og vår egen utvikling i lagspillet og å kjenne hverandre best mulig i diverse situasjoner. Om vi vet at det spilles kamper mot lag vi møter ser vi selvfølgelig på, men det er dessverre lite demoer ute av norske lag. For at vi skal vinne kampen kreves det at vi er skjerpa. Ingen kamper kan tas lett på, men om vi treffer med kulene våre er jeg sikker på at laget mitt skal kunne klare det.

Kornbakk tror at lagets AWP-er Rene «zynthex» Lystad kan bli utslagsgivende på kartene Dust 2 og Mirage.

– Begge kartene er godt spilte kart som de fleste har god kontroll på. Vi sørger for at kompetansen vår på de gjeldende kartene er sterkest mulig, og vi er komfortable med de fleste kartene. Vi har en utrolig sterk AWP-er i «zynthex» som er fantastisk å ha på kart som er såpass åpne som Dust 2 og Mirage, så vi går absolutt inn med selvtillit!

Kampen mellom Badgers og Demise spilles søndag 20. september klokken 20.00. Følg spenningen på GamerTV »

Les også
Trikken mener de har en plass i sluttspillet - møter Fact Revolution søndag

Demise var ikke tilgjengelig for intervju til denne artikkelen.

Siste fra forsiden