Mer Metal Gear i april

Bærbar Snake

Konami bekrefter slippdato på nytt Metal Gear Solid.

Konami har bekreftet at Metal Gear Solid Touch kommer til Apple Store denne måneden i USA, mens vi dødelige i Europa får spillet i april. Det melder Eurogamer.

Versjonen i USA inneholder imidlertid bare 12 av 20 brett, og er en slags tidligversjon for de over dammen. De siste åtte brettene kommer på et senere tidspunkt i en gratisoppdatering. Hvordan dette løses i Europa er ukjent.

Metal Gear Solid Touch er et enkelt skytespill til iPod Touch og iPhone, der man igjen besøker steder og møter figurer fra det siste spillet på Playstation 3.

– Dette krigseventyret følger Snake i Midtøsten, Sør-Amerika og Øst-Europa der han nedkjemper sine fiender med et utvalg av våpen, heter det i en pressemelding.

Nettsteder Mobclix har for øvrig data som viser at det nå er over 6000 spill tilgjengelig for iPhone og iPod Touch. 1500 av disse er gratis å laste ned. Gåteløsning er den mest populære sjangeren, med nesten 18 prosent av markedet.

Akkurat nå er det mest populære gratisspillet Tap Tap Revenge 2. Pocket God er det betalspillet som har mest rev i seilene.

Diskutér artikkelen på forumet

Siste fra forsiden