Bastion-skaperne har annonsert sitt neste spill

Nå jobber de med et rollespill ved navn Pyre.

Supergiant Games

Supergiant Games er studioet bak det glimrende actionrollespillet Bastion, samt Transistor (som ikke traff like bra). Nå har de annonsert sitt nyeste prosjekt, Pyre.

Dette er et rollespill der du styrer en gjeng ulike figurer som har blitt sendt i eksil, gjennom en konkurranse der alle som deler skjebnen deres kjemper om en sjanse til å bli tilgitt, og få vende hjem.

Traileren.

Rik presentasjon og historiefortelling

Den amerikanske indie-utvikleren lover rik og stemningsfull presentasjon og historiefortelling, samt en særegen blanding av spillmekanismer der du må ta tøffe valg på verdenskartet, og lede gruppen din i raske, actionfylte kamper når de møter rivaliserende grupper som også prøver å vinne konkurransen.

Supergiant forklarer at du vil treffe en rekke særegne personligheter på din vei gjennom spillets fargerike fantasiverden, og valgene dine vil avgjøre fremtiden til mange av disse personene. Alle kan jo tross alt ikke være med på vinnerlaget, og resten må pent forbli i eksil til deres dager er talte.

Pyre skal etter planen lanseres neste år, for PlayStation 4 og PC. Begge versjonene slippes samtidig.

Om du er interessert i særegne rollespill, hva med å ta en titt på Aurion, et spill inspirert av afrikansk mytologi?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på Spillhistorie.no, der du kan lese om nye indiespill og klassiske retrospill. Les om samlepakken Atari Vault, som har 100 «klassiske» Atari-spill.

Siste fra forsiden