Batman og Superman i nytt Mortal Kombat

To universer møtes til dyst

Midway har kunngjort et nytt Mortal Kombat-spill, og denne gangen invaderes universet deres av superhelter.

Midway har kunngjort Mortal Kombat vs. DC Universe, et nytt spill i den brutale slåssespillserien Mortal Kombat. Denne gangen må klassiske Mortal Kombat-helter som Scorpion og Sub Zero kjempe mot DC-superhelter som Batman og Superman.

Se spillet i aksjon

Vis større

Teaser: Mortal Kombat vs DC Universe

Stikkord:
  • action
  • spill
  • xbox 360
  • playstation 3
  • mortal kombat
  • dc universe


Spillet, som kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 denne høsten, får en unik historie og skal visstnok starte den kjente slåssespillserien helt på nytt.

– Dette spillet blir mye mer spektakulært enn de tidligere spillene. Du kan kaste motstanderne ut av bygninger, klærne blir revet opp, og de får synlige skader, forteller Mortal Kombat-skaper Ed Boon til Gamer.no.

Utover Sub Zero, Scorpion, Batman og Superman har ikke Midway kunngjort hvilke figurer vi får leke oss med, men Boon forteller at vi sannsynligvis kan forvente å se alle figurene vi tror kommer til å være med. Dermed får vi utvilsomt et gjensyn med ikoniske MK-helter som Sonya og Rayden.

Spillet kommer også med en rekke nye spilltyper og funksjoner, og kampsystemet skal være helt nytt. Vi får også flere muligheter til å benytte oss av ting i omgivelsene for å påføre skader på motstanderne.

Mortal Kombat-serien har forøvrig alltid vært kjent for sine brutale avslutningsangrep, hvor vinneren får mulighet til å drepe taperen på en mer eller mindre spektakulær måte. Ryktene sier imidlertid at denne funksjonen ikke finner veien til Mortal Kombat vs. DC Universe.

Om du gleder deg til Mortal Kombat vs. DC Universe bør du følge med på Gamer.no denne uken. Vi kommer nemlig til å publisere et intervju med Ed Boon om ikke lenge.

Siste fra forsiden