Batman: Arkham Asylum i 3D

Batman: Arkham Asylum i 3D

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det kommer kanskje ikke akkurat som lyn fra klar himmel at en Game of the Year-versjon av det meget kritikerroste action/stealth-spillet Batman: Arkham Asylum nå lanseres, men denne blir noe litt utenom det vanlige.

Les også: Anmeldelse: Batman: Arkham Asylum

Utgaven slippes i Europa den 26. mars til PS3, PC og Xbox 360 og vil ikke overraskende inneholde alle de seks challenge-banene som allerede er tilgjengelig som nedlastbart ekstrainnhold. Men hold deg fast, det kommer mer!

I tillegg til dette vil spillet nemlig komme med støtte for såkalt Trioviz 3D. Dette er en 3D-funksjon som skal tilføre bildet mer dybde via spesielle briller som følger med Game of the Year-utgaven. Dermed skal det bli mulig å oppleve spillet på en helt ny måte.

Les også: Slår kritikerrekorder

Systemet er nytt og utviklet for både dataspill og film. Det er altså ikke det samme som det primitive anaglyph-systemet (fargefilter), men fungerer ved å bruke dybdeinformasjon i bildet (z-buffer-informasjon) til å skape en 3D-effekt.

Det er dog usikkert hvor effektiv denne teknikken er, så for å finne det ut er det vel bare å gå til anskaffelse av Game of the Year-utgaven for å forhåpentligvis kunne trenge dypere inn i Arkham Asylum.

Batman: Arkham Asylum

Windows
Slippdato: 27. august 2009
Sjanger: Action, Eventyr, Gåteløsning
Utvikler: Rocksteady
Utgiver: Eidos

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen