Battle Fantasia til Europa

Mer slåssing fra Japan

Arc System Works' slåssespill Battle Fantasia kommer tidlig til neste år.

Blant slåssespillentusiaster er Arc System Works mest kjent for sin Guilty Gear-serie, men de står også bak andre slåssespill. Snart får europeiske spillere muligheten til prøve et av disse, for 505 Gamestreet har kunngjort at de vil slippe fantasislåssespillet Battle Fantasia en gang i løpet av første kvartal til neste år.

En slem pirat banker opp en servitrise.

I likhet med Guilty Gear har Battle Fantasia et fargerikt persongalleri med merkelige slåsskjemper. Du kan blant annet slåss som en ung ridder med motorsag, en tungt armert piratkaptein, en ung servitrise eller en liten kanintrollmann med stilig flosshatt.

Slåsskjempene har svært forskjellige egenskaper og spillets spesielle helsesystem understreker dette. I motsetning til de fleste slåssespill er det stor forskjell på hvor mye bank de forskjellige figurene tåler. Små krigere kan angripe raskt, men går fort i bakken hvis de først blir truffet. De større figurene tåler langt mer juling, men jo større de er, jo tregere er de.

Enspillerdelen byr på både en tradisjonell arkademodus, samt kamper med spesielle betingelser. Du kan for eksempel se hvor mange motstandere du klarer å beseire på kortest mulig tid. Battle Fantasia har også lokal og nettbasert flerspilling.

Som i Street Fighter IV er grafikken i full 3D, men med et perspektiv som gjenspeiler det man finner i tradisjonelle 2D-slåssespill.

Battle Fantasia kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

Siste fra forsiden