Battlefield 1 lar deg jakte etter fem medaljer hver uke

EA forteller hvordan medaljesystemet fungerer i det kommende krigsspillet.

EA

Belønninger i form av blant annet medaljer er et relativt kjent konsept for dem som spiller skytespill, og er noe Battlefield-serien også har operert med. I Battlefield 1 er medaljesystemet imidlertid litt annerledes enn det vi er vant med. Det kommer frem av en ny oppdatering på Battlefield-hjemmesiden

I Battlefield 1 vil det være knyttet bestemte kriterier til hver enkelt medalje, slik vi er kjent med, men denne gangen har du større frihet til å selv velge akkurat hvilke medaljer du vil jakte etter.

Fem medaljer i uken

I praksis betyr det at du kan trakte etter kun én medalje av gangen, som du kan velge utfra spillestil og hvilke ferdigheter du har som spiller. Det vil være fem forskjellige medaljer å strekke seg etter til enhver tid, og disse vil endres på ukentlig basis.

Noen av medaljene som kan tildeles i Battlefield 1.
EA

Du kan velge å jakte etter en annen medalje dersom du bytter rolle eller modus i spillet, og dersom du gjør det vil progresjonen automatisk lagres. Siden medaljene endres hver uke vil du imidlertid ha begrenset med tid til å oppnå hver enkelt medalje.

Må gjennom «nivåer»

Ellers kan EA opplyse at du må gjennom fem «nivåer» med økende vanskelighetsgrader for å kunne tildeles en medalje. Nivåene nåes ved å utføre oppgaver knytte til de ulike rollene. Spiller du som «medic», kan oppgavene for eksempel være å gjenopplive og gi førstehjelp et bestemt antall ganger.

Det finnes også mer høythengende medaljer som krever at du gjør det skarpt i flere forskjellige roller. Til sammen finnes det 34 medaljer å sanke, og hver medalje kan oppnås opptil 100 ganger. Du kan hele tiden følge med på hvor nær du er ved å oppnå medaljene.

Er du ikke så glad i flerspiller-spilling? Battlefield har også en enspillerdel, og her kan du lese mer om den »

Siste fra forsiden