Battlefield 4: Second Assault får dato

Bare dager igjen til det braker løs.

EA/DICE

Den etterlengtede utvidelsespakken til Battlefield 4, Second Assault, ble først tilgjengelig for Xbox One-eierne i november, noe som hjelper oss nordmenn lite all den tid konsollen ennå ikke er lansert her på berget.

Nå kan vi imidlertid endelig lese på Battlefield-bloggen at lanseringsdatoen for de øvrige plattformene er kunngjort. Battlefield 4: Second Assault vil bli lansert den 18. februar til Windows, Xbox 360, Playstation 3 og Playstation 4.

Denne datoen gjelder vel å merke for premium-medlemmene, og resten av Battlefield-spillerne vil få tilgang til utvidelsespakken to uker senere, det vil si den 4. mars. Den neste utvidelsespakken, Naval Strike, vil komme i slutten av mars, men har ennå ikke fått en spesifikk dato.

Den kvikke strandbuggyen dukker opp igjen i Second Assault.

Oppussede BF3-kart

I Second Assault vil du få anledning til å boltre deg i kruttrøyken på fire ulike kart fra forgjengeren Battlefield 3, nemlig Operation Firestorm, Caspian Border, Gulf of Oman og Operation Metro.

Kartene skal ha fått seg en kraftig, grafisk overhaling med den nye Frostbite 3-motoren, i tillegg til diverse andre nye elementer. Utover dette skal Battlefield 3-spillerne enkelt kunne kjenne seg igjen i de nye miljøene.

Andre nye elementer inkluderer et gjensyn med DPV-en (sandbuggyen), som vi sist så i Back to Karkand-utvidelsen til Battlefield 3. En «capture the flag»-modus er også på plass denne gangen. Sjekk ut lanseringstraileren under.

Vår anmelder var godt fornøyd med Battlefield 4: Spillet setter en ny standard for sjangeren »

Siste fra forsiden