Battlefield 6

Battlefield 6 kommer både til PlayStation 5 og Xbox Series X/S, og de gamle konsollene

Skal avdukes i juni.

Battlefield V.
EA

I et investormøte forteller EA-sjef Andrew Wilson at det neste Battlefield-spillet skal vises frem for alvor i juni. Kunngjøringen kommer i kjølvannet av at Twitter-kontoen til Battlefield-serien har hintet om at noe er på vei.

I tillegg forteller Wilson at spillet kommer både til de nyeste konsollene, PlayStation 5 og Xbox Series X/S, men også til forrige konsollgenerasjon. Det samme gjelder for øvrig neste FIFA og andre sportspill.

LES OGSÅ: Lekkede bilder hevder å vise frem Battlefield 6 »

Likevel sier Wilson at spillene er utviklet med de nyeste konsollene i tankene.

– I Battlefields tilfelle vil dette påvirke hva vi kan gjøre når det kommer til mengden spillere som vi har i spillet, samt hvordan ødeleggelse på den måten som bare skjer i Battlefield-øyeblikk. Dette er virkelig muligheter som gjøres mulig av de nye konsollene, på grunn av den sterkere prosseseringskraften i minne og output i de nye konsollene, sier Wilson.

Battlefield-avdukningen skjer interessant nok dermed én måned før EAs eget planlagte spillevent for sommeren. 22. juli skal selskapet ha en EA Play Live-presentasjon som erstatter den vanlige E3-fokuserte presentasjonen som de har gjennomført i juni de siste årene.

Battlefield 6, eller hva nå enn spillet ender opp med å hete, er det første innslaget i serien siden Battlefield V i 2018. Det har vært knapt med informasjon så langt, men vi vet at utviklerne tar sikte på store kart og flere samtidige spillere enn før. Spillet skal komme en gang før april 2022.

På utviklersiden står flere spillstudio: DICE, DICE Los Angeles, Criterion og EA Götheborg. Det at Criterion hjelper til her betyr for øvrig at neste Need for Speed-spill ikke kommer før i 2022.

Battlefield V er blant spillene PlayStation Plus-abonnenter får i mai.
Her er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold denne måneden »

Siste fra forsiden