Battlefield 6

Lekkede bilder hevder å vise frem Battlefield 6

Skal visstnok være fra spillets annonseringstrailer.

Reddit

To bilder av det som visstnok skal være Battlefield 6 har funnet veien ut på nett. Skjermbildene fra skytespillseriens neste innslag dukket først opp på Reddit for et par uker siden, og folk med kjennskap til situasjonen hevder at de er ekte vare.

Moderne krigføring

Ser ikke så bra ut for den raketten.
Reddit

Bildene, som du kan se over og til høyre i artikkelen, viser helikoptre som flyr over en strand og en romrakett som tilsynelatende er i ferd med å bli truffet av en tornado. Det hele ser ut til å være satt til enten nåtid eller noen år inn i fremtiden, som stemmer med tidligere rykter.

Hvorvidt man kan stole på denne typen lekkasjer er aldri greit å vite, og på Reddit og i sosiale medier har diskusjonene gått hardt for seg. Ifølge Tom Henderson – som har avslørt Battlefield-detaljer før – er bildene imidlertid ekte, og trolig stammer de fra annonseringstraileren som EA visstnok skal vise frem i løpet av de neste ukene.

Battlefield 6 – som enda ikke har noen offisiell tittel – blir seriens første spill siden Battlefield V kom ut i 2018. Så langt har vi bare fått noen få dryss med offisiell info, som blant annet at spillet skilter med kamper på store kart og med flere spillere enn noen gang.

Arbeidet med spillet skal være godt på vei, men EA har sett seg nødt til å kalle inn ekstra forsterkninger. I mars ble det klart at Criterion ble satt til å hjelpe med utviklingen, som betyr at studioets neste Need for Speed-spill ikke kommer før i 2022.

Battlefield V er blant spillene PlayStation Plus-abonnenter kan plukke opp i mai.
Her er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold denne måneden »

Siste fra forsiden