Battlerite har forlatt Early Access og er nå gratis å spille

Se lanseringstraileren for det actionfylte spillet.

Etter et drøyt år i Early Access har Battlerite omsider fått sin offisielle lansering. Som lovet er det MOBA-lignende spillet tilgjengelig gratis på Steam, men de som vil kan også spytte inn noen kroner for å få litt mer ut av opplevelsen.

Battlerite byr på hurtige flerspillerkamper.
Stunlock Studios

Alle som plukker opp Battlerite får tilgang på seks forskjellige figurer hver uke, med muligheten til å låse opp flere helter med spillvaluta eller ekte penger. For 207 kroner får man fri tilgang på samtlige helter, mens 352 kroner gir deg figurene pluss diverse digitale belønninger. De som kjøpte Early Access-tilgang får alle helter og fremtidig innhold med på kjøpet.

I anledning lanseringen har Stunlock Studios sluppet en oppdatering med den nye spillbare figuren Thorn, samt kosmetiske gjenstander i kasser og poser. I tillegg serverte utvikleren en fersk trailer for Battlerite, som gir nye spillere en idé om hva de kan vente seg. Traileren ser du i videovinduet øverst i artikkelen.

Spennende kamper

I Battlerite møtes spillere til frenetiske arena-kamper, enten to-mot-to eller tre-mot-tre. Man velger mellom en rekke forskjellige figurer, hver med unike egenskaper og spillestiler.

Spillet legger stor vekt på ferdigheter, noe vår skribent satte pris på da han tok en kikk på Battlerite i fjor. Han roste også de ulike heltene, men savnet den gang større variasjon i opplevelsen:

– Battlerite tilbyr morsomme og spennende kamper som krever ferdigheter for å vinne. Den enkle, men fine grafikken gjør spillet enkelt å plukke opp, og det er gøy å lære seg heltene å kjenne. [...] Det Battlerite mangler er det lille ekstra, det som gjør at jeg vil komme tilbake for å bli bedre, skrev Andreas Bjørnbekk.

StarCraft II blir også gratis.
Blizzard gir bort spillet fra og med 14. november »

Siste fra forsiden