Bedre presisjon for Xbox 360-kontrolleren

Microsoft har redesignet piltastene.

Helt siden Xbox 360 ble lansert i 2005 har forbrukerne ytret misnøye rundt de upresise piltastene på håndkontrollen. Nå har Microsoft endelig tatt til fornuft og lyttet til klagene.

Via en video på Youtube melder Larry Hryb, mer kjent som Major Nelson, at en redesignet utgave av håndkontrollen skal lanseres.

Den nye D-paden.

"Vi har hørt at dere forbrukere er misfornøyd med piltastene, så teknikerne gikk tilbake til laboratoriet og kom frem til denne geniale løsningen," lyder det blant annet fra Major Nelson.

Løsningen skal være en patentert D-pad som bytter fra en platekonfigurasjon til et hevet plusstegn ved å vri på puten rundt. Det meldes også om et nytt fargevalg på kontrollen, i tillegg til flere forbedringer som ikke blir spesifisert.

Håndkontrollen vil kun være tilgjengelig sammen med ladesettet som allerede eksisterer og vil få en sum på småpene 65 dollar. Som en tommelfingerregel ganger man gjerne den amerikanske prisen med ti, noe som gjør at vi antakeligvis vil bruke rundt 650 norske kroner på settet. Håndkontrollen lanseres den 9. november over dammen, mens vi må mest sannsynlig må vente til februar neste år for å kunne spille med presisjon.

Les også:Hva venter oss i september?
Les også:PS3-hack som åpen kildekode
Les også:Berøringssensitiv PSP2 på vei

Kilde: Youtube.com, CVG.com

Siste fra forsiden