Datoer for Fallout 3-innhold på PS3

Bedre sent enn aldri

PlayStation 3-eiere får endelig litt mer å gjøre i Washington-ødelandet.

PC- og Xbox 360-eiere har kunnet kose seg med hele fem små tilleggspakker til populære Fallout 3, men disse pakkene har glimret med sitt fravær på PlayStation 3. De skulle egentlig hvert sluppet i løpet av sommeren, men ble utsatt til september og oktober.

Bilde fra Mothership Zeta-pakken

bloggen til Fallout 3-utvikler Bethesda har alle fem pakkene fått konkrete slippdatoer. I går slapp de en oppdatering til PS3-utgaven av spillet som skal forberede det på de nye pakkene, og den først slippes neste uke. 24. september kan du kjøpe Broken Steel, som øker den øvre grensen for erfaringsnivå med ti og utvider Ødelandet med nye områder.

Operation: Anchorage og The Pitt lanseres 1. oktober. I førstnevnte blir det simulert krigføring i Alaska, og i The Pitt får vi besøke en av de aller verste byene i Ødelandet. De to siste pakkene kommer 8. oktober. Point Lookout foregår i en uhyggelig sump, mens i Mothership Zeta blir du kidnappet av romvesener.

Bethesda kommer også med en Game of the Year-utgave for PC, Xbox 360 og Playstation 3. Denne inneholder originalspillet og alle fem pakkene. Ifølge Eurogamer slippes den i Europa 16.oktober.

Siste fra forsiden