Puzzle Quest-klone fra Square

Bejeweled med drager

Rollespillgiganten samarbeider med PopCap.

Warlords-utvikler Infinite Interactive fikk mye skryt for sin blanding av gåteløsning og rollespill i Puzzle Quest. Siden det opprinnelige spillet har det blitt lansert et paroppfølgere, og nå prøver en annen utvikler seg på konseptet.

Den første traileren

Japanske Square Enix har nemlig inngått en avtale med nettspillutvikler PopCap Games om å utvikle og utgi Gyromancer. Som Puzzle Quest blander det rollespillelementer med juvelvending, men dette bygger på Bejeweled Twist i stedet for det opprinnelige Bejeweled.

Gyromancer handler om magikeren og opprørslederen Rivel, og hans jakt på drapsmannen Qraist. Qraist har flyktet til Aldemona-skogen, et særdeles utrivelig sted befestet av mørke makter. Mens Rivel gjennomsøker skogen begynner tapte minner å trenge seg på, og jakten blir ikke enklere når kreftene i skogen tilsynelatende velger Qraist som sin herre.

Spillet har ti brett å utforske, og hvert av dem er befolket av hissige monstre og fulle av nyttige skatter. Når Rivel støtter på en av de mange uhyrlighetene som bebor skogen er det selvsagt dukket for et slag Bejeweled Twist.

Mellom deg og motstanderen er det et brett med juveler, og ved å flytte rundt på juvelene kan du forårsake kjedereaksjoner som fjerner dem. Når de forsvinner påfører de motstanderen skade. Rivel kjemper ikke selv, men bruker monstre han tilkaller. Seirer du over et fiendtlig innstilt uhyre kan du temme det til senere bruk.

Gyromancer slippes på PC og Xbox 360 gjennom Steam og Xbox Live. Slippdatoen er foreløpig ikke oppgitt.

Siste fra forsiden