Mortal Shell

Bekmørke Mortal Shell har plutselig fått slippdato

Dark Souls-klonen lanseres om snaue to uker – se blodfersk trailer.

En drøy måned etter spillets åpne beta, har Mortal Shell nå fått en offisiell lanseringsdato via en fersk trailer.

Den actionspekkede traileren (som du kan se over) viser fram en rekke nye klipp fra spillet, før det avslutter med å avsløre at spillet skal komme ut om snaut to uker, den 18. august i år. Mortal Shell lanseres da på PlayStation 4, Xbox One og PC (i første omgang bare via Epic Games Store).

Forvent hissige sjefsfiender.
Playstack
Pass opp!
Playstack

Mystisk fantasy med unike figurer

Mortal Shell er det nyeste spillet i en lang rekke av spill som har latt seg inspirere av den fenomenale Dark Souls-formelen. Her går det i vanskelige fiendesammenstøt, gradvis forståelse av angrepsmønstre og jevnlig progresjon gjennom mørke og mystiske fantasy-univers.

Det som skiller Mortal Shell fra lignende spill er muligheten til å oppdage og velge mellom unike arketyper etter hvert som man utforsker universet. Man kan også bygge opp informasjon om gjenstander når man bruker dem for å få bedre effekt, mens det også er en unik blokkefunksjon bakt inn i kampsystemet.

Vi tittet nærmere på spillets åpne beta tidligere i sommer, og var meget fornøyde med det vi fikk servert:

– Mortal Shell føles umiddelbart ut som et polert spill som kan stå på egne ben. Mye av grunnen til det har å gjøre med kampsystemet, som fremstår som silkemykt og tungt på samme tid, skrev Andreas Bjørnbekk i vår sniktitt.

Mortal Shell lanseres på PlayStation 4, Xbox One og PC den 18. august.

LES OGSÅ: Sekiro får plutselig mer innhold til høsten »

Siste fra forsiden