Bekrefter at Project CARS kommer i år

Det lekre bilspillet har fått ny trailer.

Project CARS
Slightly Mad Studios

Det delvis folkefinansierte racingspillet Project CARS har fått en ny trailer, der utviklerne understreker at planen er å lansere spillet i år.

Spillet har vært under utvikling i lang tid, og i tillegg til høy realisme skilter det med elementer som dynamisk tid og vær, fullstendige pitstops støtte for Oculus Rift og 4K.

Project CARS blir et omfattende bilspill som blant annet lar deg starte med Go Kart og så spesialisere deg i ulike retninger. Det inkluderer alt fra rally til Formel-biler, og vi får selvsagt massevis av gatebiler og superbiler i tillegg.

Skaperne ønsker å lansere spillet på PlayStation 4, Xbox One, Windows, Steam OS og – merkelig nok – Wii U.

World of Speed

Project CARS-utvikler Slightly Mad, som blant annet er kjent for Need for Speed: Shift-spillene, har også annonsert at de jobber med et racingspill for «free to play»-markedet.

Dette heter World of Speed, og skal være et massivt flerspillerspill hvor spillerne får kjempe mot hverandre på ikoniske baner som Brands Hatch, samt i baner satt til virkelige byer.

Traileren viser blant annet en bane satt til London, med Buckingham Palace og Big Ben i bakgrunnen, og en bane der vi får kjøre rundt ved Kremlin i Moskva.

World of Speed skal inn i lukket betatesting til våren.

Det skjer mye spennende på bilsimulatorarenaen for tiden. Italienske Assetto Corsa utvikles stadig videre, og tidligere denne måneden startet Norges første iRacing-mesterskap.

Siste fra forsiden