Project CARS
Project CARS (Bilde: Slightly Mad Studios)

Bekrefter at Project CARS kommer i år

Det lekre bilspillet har fått ny trailer.

Det delvis folkefinansierte racingspillet Project CARS har fått en ny trailer, der utviklerne understreker at planen er å lansere spillet i år. 

Spillet har vært under utvikling i lang tid, og i tillegg til høy realisme skilter det med elementer som dynamisk tid og vær, fullstendige pitstops støtte for Oculus Rift og 4K.

Jeg merker at jeg blir glad i sjelen av lydene fra rundt 0:30 og utover.

Project CARS blir et omfattende bilspill som blant annet lar deg starte med Go Kart og så spesialisere deg i ulike retninger. Det inkluderer alt fra rally til Formel-biler, og vi får selvsagt massevis av gatebiler og superbiler i tillegg.

Skaperne ønsker å lansere spillet på PlayStation 4, Xbox One, Windows, Steam OS og – merkelig nok – Wii U.

World of Speed

Project CARS-utvikler Slightly Mad, som blant annet er kjent for Need for Speed: Shift-spillene, har også annonsert at de jobber med et racingspill for «free to play»-markedet. 

World of Speed.

Dette heter World of Speed, og skal være et massivt flerspillerspill hvor spillerne får kjempe mot hverandre på ikoniske baner som Brands Hatch, samt i baner satt til virkelige byer.

Traileren viser blant annet en bane satt til London, med Buckingham Palace og Big Ben i bakgrunnen, og en bane der vi får kjøre rundt ved Kremlin i Moskva.

World of Speed skal inn i lukket betatesting til våren.

Det skjer mye spennende på bilsimulatorarenaen for tiden. Italienske Assetto Corsa utvikles stadig videre, og tidligere denne måneden startet Norges første iRacing-mesterskap.

 

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen