Belønner førstehåndskjøpere av Fable 3

Belønner førstehåndskjøpere av Fable 3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det har med tiden blitt svært vanlig å gi spillere som kjøper spill nye, og ikke brukt, en liten belønning. Microsoft forsøker nok en gang å holde bruktsjappene utenfor ved å love kjøpere av det etterlengtede Fable 3, som inntar butikkene førstkommende fredag, spillmessige fordeler.

Koden som følger med nye spill kan bare aktiveres en gang, og lar deg laste ned en rekke mer eller mindre nyttige ting for bruk i spillet. Spillere vil få en Raise Dead- og Slow Time-drikk, som helt sikkert fungerer slik det høres ut, i tillegg til et skotte-kostyme, en såkalt Highlander-tatovering og et raseskifte og et såkalt "skin" til hunden din, av typen Red Setter.

Å skifte "skin" på den søte hunden høres umiddelbart litt grotesk ut, men det er nok snakk om å endre utseendet på hunden til å ligne rasen irsk setter.

Så da er spørsmålet, er dette ekstrainnholdet sikleverdig nok til at du vil slenge 500 kroner på disken på fredag? Eller vil du vente på et eksemplar som har gått rundgangen?

Les også: PC-utgaven av Fable 3 utsatt
Les også: Sniktitt: Fable 3
Les også: Mens vi venter på Fable 3


(Kilde: Computerandvideogames)

Fable III

X360
Slippdato: 29. oktober 2010
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: Lionhead Studios
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen